Päätin aloittaa täysin anonyymin päiväkirjan kirjoittamisen. Syitä tähän löytyy monia. Ensinnäkin haluan etsiä - ja toivottavasti myös löytää - itseäni kirjoittajana ja persoonana. Molemmat osiot ovat vähän hukassa.

Toinen syy on anonymiteetin luoma "turva". Olen hauras ja pinnallinen ihminen, jolle muiden mielipiteillä on suuri merkitys. En silti luo ympärilleni valheellista, täydellistä imagoa - kuten äitini tekee - mutta en myöskään halua suoltaa kaikkea elämäni saastaa lähipiiriini. Silti huomaan jonkinlaisen tarpeen saada purettua asioita elämästäni jollain konkreettisella tavalla - olkoot se nyt vaikka tämä.

Tiedän, että internet on hauska paikka ja kaiken mitä kirjoitat, joku tulee huomaamaan ja luultavasti myös reagoimaan siihen. Minua ei kuitenkaan haittaa, vaikka täällä ihmiset alkaisivat kuinka ruotia menneisyyttäni tai tekemiäni virheitä ja vääryyksiä. Emmehän me tunne toisiamme.

Jos joku tätä lukee, tunnen tarvetta varottaa heti alkuunsa: minä en ole mielenkiintoinen ihminen. Mitä enemmän tänne kirjoitan, sitä ennalta-arvattavammaksi ja tylsemmäksi luultavasti muutun lukijan silmissä. En kuitenkaan tee tätä kenenkään muun vuoksi, vain itseni. Te voitte katsoa sivusta jos haluatte - ehkä jopa jakaa joitain ajatuksiannekin?

Safi